HEAVEN SCENT, WICKED FINISH

Uniek vakmanschap, Schots meesterschap.

Afkomstig uit het Schotse plaatsje Renfrew, gelegen onder de rook van Glasgow, is Angelwax ontstaan uit een klein groepje chemici, die al meer dan 25 jaar samenwerken in de chemie industrie maar vooral een gezamenlijke passie delen: De liefde voor mooie auto’s.

Mooie auto’s en motoren worden gecreëerd door passie en vakmanschap. Het team van Angelwax heeft zich in der loop der jaren met diezelfde passie weten te ontwikkelen en te onderscheiden in ongeëvenaard Schots vakmanschap. Dit vakmanschap heeft zich geresulteerd na jaren van vele onderzoeken en nieuwe (unieke) productontwikkelingen, om een exclusieve auto verzorging en -reconditionerings lijn van de allerhoogste kwaliteit te presenteren.

Al onze Angelwax producten zijn in eigen ontwikkeling geproduceerd en met de hand vervaardigd waardoor wij u het allerbeste kunnen bieden op het gebied van car detailing producten, verzorging en lak bescherming voor iedere auto, voor iedere lak en zelfs voor de allerslechtste weersomstandigheden..;-)

AUTHENTIEK PROCES, GEMAAKT IN SCHOTLAND

We houden van auto's, motorfietsen en respecteren het vakmanschap dat is besteed aan het maken van deze prachtige machines. Met meer dan 25 jaar ervaring in de chemische industrie waren we op de juiste plaats, op het juiste moment om 's werelds beste waxen en detail producten uit te vinden en te ontwikkelen. Gemeten naar de bekwaamheid van onze beroemde Scotch en bekwaam voor het meest hardnekkige klimaat op de planeet.